ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΕΙ


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΕΙ

2 σκέψεις σχετικά με το “ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΕΙ

  1. Σε κάποιο από τα μεγάλα ΑΕΙ που βρίσκεται στην Αθήνα, έχει γίνει πληθώρα παράνομων προσλήψεων υπαλλήλων αορίστου χρόνου, με πλαστές προϋπηρεσίες κ.λπ., που είναι συγγενείς καθηγητών, υπαλλήλων κ.λπ. ημετέρων. Η οικογενειοκρατία ελέγχει τα πάντα. Αποτελούν κλίκες, ομάδες κρούσης, διαπλοκής, διαφθοράς, απάτης, εκλέγουν διοικήσεις, υπηρεσιακά συμβούλια, συνδικαλιστές κ.λπ. Χρόνια απολαμβάνουν περίεργη ατιμωρησία, κάλυψη, δρουν ανεξέλεγκτοι, με ενέργειες κατά του δημοσίου συμφέροντος. Έχουν κλειδώσει τα κτίρια (και με αλυσίδες!!!), παρεμποδίζοντας τους εκτός ομάδων κρούσης να εισέλθουν στο γραφεία τους. Δεν στέλνουν τα προσόντα υπαλλήλων στο Υπουργείο «με το έτσι θέλω». Δεν επιτρέπουν εγγραφές πρωτοετών. Αποτελούν, χρόνια τώρα, δομημένες ομάδες οικογενειοκρατίας, με διαρκή δράση, που αποσκοπεί στην διάπραξη άνομων πράξεων. Συνθλίβουν τους εκτός οικογενειοκρατίας-ομάδων, αν τους θεωρήσουν εχθρούς για τις πράξεις τους.
    Έκκληση στην Κυβέρνηση, άμεσα να επεκτείνει την εξάρθρωση οργανωμένων ομάδων που διαπράττουν επαναλαμβανόμενα εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος σε όλο το Δημόσιο.
    ΑΓΓΕΛΟΣ

  2. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ… ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΘΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ; TO NΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΤΟ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΩΡΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s